ESPA
INIKON ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ – ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ – ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Η Inikon βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του επαγγελματία προσφέροντάς του ολοκληρωμένη υποστήριξη και λύσεις σε κάθε βήμα και σε κάθε κατασκευή του. Για τον λόγο αυτό προμηθεύουμε τους συνεργάτες μας με αναλώσιμα είδη, ήδη προστασίας και εργαλεία συγκόλλησης, προσφέροντας πιστοποιημένη ποιότητα και ασφάλεια στον επαγγελματία του χώρου. Η επιλογή των υλικών, των ειδών, αλλά και του εξοπλισμού γίνεται κάτω από τις αυστηρότερες συνθήκες και τους εμπεριστατωμένους ελέγχους αξιοπιστίας.

Smiley face

Στην κατηγορία των αναλύσιμων υλικών, των εργαλείων και των ειδών προστασίας εργαζομένου συγκόλλησης η Inikon συγκεντρώνει επιχαλκωμένα μη κραματούχα συμπαγή σύρματα για συγκόλληση υπό ατμόσφαιρα CO2, ηλεκτρόδια μέσης επένδυσης τύπου ρουτιλίου, κατάλληλα ακόμη και για εργασίες με μικρή και απαιτητική επιφάνεια χαλκού, καθώς και μία ευρύτατη γκάμα προστατευτικών, αλλά και εργαλείων, με τη σφραγίδα των αυστηρότερων ελέγχων πιστοποίησης.

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αναλυτικά τα προϊόντα που εντάσσονται στη γενική κατηγορία των ειδών, αναλώσιμων, προστατευτικών και εργαλείων συγκόλλησης:

Επιχαλκωμένα σύρματα

Ηλεκτρόδια συγκόλλησης

Είδη προστασίας εργαζομένου

Εργαλεία (Einhell)

Smiley face

© 2017 · inikon.gr · All rights reserved · A website by Artware